Inhoud bewerken

Stay Connected

Arij van der Kooij

Kanoshool HerbieBird

Meester de J-Slag met Arij van der Kooij:Dé Workshop voor Gevorderde Kanovaarders Arij van der Kooij: instructeur, adviseur en handelsman met tientallen jaren ervaring in het delen van de kunst van het kanovaren. Gepassioneerd door kwaliteit, omarmt hij de kanomerken Wenonah en Grey Owl. Zijn missie? Het vinden en delen van het beste materiaal.Arij's specialiteit?Gevorderde peddeltechniek, gecertificeerd door het Watersportverbond.

De focus van Arij's workshop?
De J-slag. Een prachtige slag die meer aandacht verdient. Deze techniek biedt kanoërs de vrijheid om hun peddel niet voortdurend te wisselen om op koers te blijven. De J-slag: een elegante stuurcorrectie aan het einde van je voorwaartse slag, en je kano blijft op het juiste spoor. Essentieel voor solovaarders.Gevorderde kanoërs zijn misschien bekend met de J-slag, maar beseffen vaak niet dat er ruimte is voor verbetering. Ontdek de efficiënte toepassing van de J-slag en merk hoe je met meer plezier het water op gaat. Arij staat bekend om zijn directheid en eerlijkheid. Geen omwegen, geen terughoudendheid. Jouw verbeterpunten worden duidelijk aangewezen en Arij zal je begeleiden met vastberadenheid.

All Sessions by Arij van der Kooij

11:00 - 12:30
Havenkantoor

Workshop Ronde 1.

Diverse workshops waaronder de hollande toertechniek, solo , tandem en gezins varen. freestyle, canadian en nog veel meer.

13:30 - 15:00
Havenkantoor

Workshop Ronde 2.

Diverse workshops waaronder de hollande toertechniek, solo , tandem en gezins varen. freestyle, canadian en nog veel meer.

18:15 - 19:00
Havenkantoor

Workshop meet en greet

Ontmoet de workshop gevers en ontdek welke workshop het beste bij jouw past. Van beginner tot gevorderde, voor iedereen is er een passende workshop.