Inhoud bewerken

Stay Connected

ticket

Tickets Festival

Boek via de online ticketshop eenvoudig je toegangs- en campingtickets. In de online ticketshop bestaat de keuze uit een lang of een regulier weekend. Het lang weekend ticket is geldig voor 4 nachten op de camping (donderdag t/m maandag), het reguliere weekend is geldig voor 2 nachten (vrijdag t/m zondag). Kortom, wens je drie nachten te blijven op de camping, kies dan voor campingticket lang weekend. 

Iedere bezoeker aan het festival dient ook een toegangsticket aan te schaffen. Het toegangsticket is geldig voor het gehele festival weekend. Dagjes bezoekers kunnen een ticket kopen aan de deur.

Boeking tips
Het online ticket systeem werkt als volgt: Door te drukken op de button hieronder kom je in de online ticket shop. Daar kies je eerst hoeveel toegangstickets je wil aanschaffen voor het festival. Wil je ook overnachten op de camping? Maak dan de keuze uit: weekend of lang weekend verblijf. Geef aan met hoeveel personen je verblijft op de camping en welk kampeermiddel je mee brengt. Check goed of je alle opties hebt ingevuld. Dan kun je door naar de volgende stap.